Eladó velencei Üdülo,nyaraló

29.900.000 Ft
77.261 €
  • 3 szoba
  • 1 fürdőszoba
  • 50 m2

Ingatlan Referens

Hadadi Katalin

Eladó velencei Üdülo,nyaraló, 3 szoba, 50 m2

Ingatlan leírása

VELENCE CSENDES ZÖLDÖVEZETÉBEN, MADÁRCSICSERGŐS KÖZEGBEN, SZÉP ÁLLAPOTÚ CSEH TÍPUSÚ ERDÉT FAHÁZ ELADÓ! (Kisebb ráköltéssel akár állandó lakhatásra is alkalmas!)

A házikó 550 m2-es körbekerített telken fekszik, mely minden évszaknak megfelelően karban van tartva. A kerítés vonalában sűrű növényzet biztosítja az intimitást, tavasztól őszig beláthatatlan.

A nyaraló cseh típusú ERDÉT faház, amely magas beton alapzatra épült. Falazata és a födém is szigetelt, nyílászárói fából készültek, spalettákkal borítva. Közművek közül víz, villany és csatorna van bevezetve, gáz az utcában található. Fűtése megoldható, hiszen az ingatlanban található egy kémény, amelyhez kandalló csatlakoztatható. A meleg vizet elektromos bojler biztosítja, nappaliban klíma került felhelyezésre. Az ingatlan nagyon szép állapotban van, jelenlegi tulajdonosai ékszerdobozként óvták az évek során.

Helyiségei: nagy nappali, 2 db szoba, fürdőszoba, konyha étkezővel került kialakításra. Hátsó udvarra tekintő tágas terasz, illetve a ház alatt egy 17 m2-es pince (tároló) kapott helyet.

Az ingatlan ideális pihenésre vágyó nyaralók számára, kisebb ráfordítással akár állandó lakhatásra is használható.
Ha felkeltette figyelmét és szívesen megtekintené, keressen bizalommal a hét bármely napján, telefonon vagy e-mailben!

Ingatlan tulajdonságai

villany
víz
csatorna
vízórás
komfortos
hõszigetelt
kocsibeálló
jó közlekedésû
pince
kert
kertkapcsolatos
jó beosztású
csendes
világos
bútorozott
beépített konyhabútor
beépített szekrény
étkezõ
terasz
parkettás
klíma